Fast ejendom i Santo Stefano al Mare

Befolkningen i byen Santo Stefano al Mare, der ligger på den liguriske kyst i Italien, tæller omkring to tusinde mennesker, men en sådan lille by tilføjer romantik og charme til den. Byen Santo Stefano al Mare har dog noget at prale af. Det er nok bare at se på dens historie.

Moderne historikere mener, at byen går tilbage til Julius Augustus 'tid, hvilket fremgår af resterne af en bro, der er blevet ødelagt i øjeblikket. I mange år boede indbyggerne på disse steder i nærheden af Sansteivi -bakken på grund af saracenernes konstante razziaer, men efter at byen passerede under kontrol af Republikken Genova i 1353, begyndte udviklingen af havkysten igen. Som et resultat heraf blev der i det 16. århundrede bygget en fæstning ved mundingen af Rio Torre, som blev byfolkets største tilflugtssted.

Omtrent på samme tid blev der også bygget en række andre historiske bybygninger. Især taler vi om St. Stefanskirken, rådhuset, samt kapellet Santa Cristo, som ligger ved siden af byens sogn. I øjeblikket er Santo Stefano al Mare et meget moderne italiensk feriested, som har alt hvad du behøver for en god hvile.

For eksempel kan man notere de storslåede rene strande, kysthavene rige på flora og fauna, hvilket gør byen meget populær blandt dykkere. Derudover bør man ikke glemme vidunderlige caféer, restauranter og andre virksomheder. Den største værdi af feriestedet er imidlertid dens temmelig rolige livsrytme, som er værdsat af mange. Dette skyldes, at den nærmeste lufthavn i Genova ligger 100 kilometer fra byen, men dette er ikke en særlig lang afstand, hvis du vil have en god hvile. Under alle omstændigheder vælger flere og flere turister hver dag Santo Stefano al Mare til deres ferie.

Mange af dem vender derefter tilbage her igen og igen og bliver faste kunder på de lokale hoteller eller køber fast ejendom i Santo Stefano al Mare. Bemærk, at i det sidste tilfælde har det liguriske feriested noget at tilbyde sine potentielle kunder. Så i dag sættes et ret stort antal ejendomsobjekter på forskellige niveauer til salg i byen, hvilket giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for købere med forskellige anmodninger og muligheder. Vores virksomhed, der har arbejdet på dette marked i lang tid, hjælper dig med at vælge den bedste løsning og tilbyde overkommelige priser for fast ejendom i Santo Stefano al Mare.