Fast ejendom i San Lorenzo al Mare

San Lorenzo al Mare er en populær turistkommuneby beliggende i regionen Ligurien, Italien. Skytshelgen for dette sted er San Lorenzo. Befolkningen i denne by er lidt over 1000 mennesker, men ikke desto mindre er der absolut alt hvad du behøver for et behageligt ophold.

San Lorenzo al Mare blev grundlagt i anden halvdel af 1100 -tallet. Ifølge gammel tradition stoppede Maria Magdalene på disse steder på vej fra Det Hellige Land til Marsilia. Efterfølgende blev der bygget et tempel her, navngivet til hendes ære. Kirken Santa Maria Maddalena er stadig aktiv i dag, og hvis du befinder dig i denne by, skal du simpelthen besøge det gamle tempel. Maria Magdalenas fest fejres her den 22. juli. Og den 10. august fejrer San Lorenzo al Mare byens dag og skytshelgen for San Lorenzo.

I disse dage afholdes her støjende og muntre ferier, som Italien er berømt for. San Lorenzo al Mare er en sand oase af fred og ro, kendt for sine luksuriøse strande. Strandene har moderne basketball- og volleyballbaner, dykkercentre og tennisbaner. Der er hyggelige restauranter og caféer, hvor du kan smage lokale gastronomiske mesterværker. I hjertet af denne lille by er havnen Marina San Lorenzo. Mere end 300 både og kuttere i størrelse fra 6 til 20 meter kan forankres i havnen på samme tid. Alle kan tage en af bådene til leje og tage på en fascinerende sejltur langs kysten eller endda tage til Fransk Korsika.

Den gamle bymidte vil ikke efterlade ligegyldige selv erfarne turister, der har besøgt mange eksotiske steder på planeten. Her er gammel historie og modernitet overraskende sammenflettet, hvilket bringer ekstraordinær smag til hverdagen. Derudover er turister meget glade for her, og de modtager altid oprigtigt og med ægte glæde gæster. I dag er fast ejendom i San Lorenzo al Mare i stadig efterspørgsel blandt købere. Dette er ikke overraskende, fordi det milde klima og udviklede infrastruktur gør denne by ideel til at leve. Byen udvikler sig gradvist og bliver mere og mere behagelig.

Ved at købe i SAN LORENZO AL MARE REAL ESTATE, vil du træffe det rigtige valg og foretage en rentabel investering. Separat er det værd at bemærke de temmelig demokratiske boligomkostninger og ekstremt gunstige levevilkår.