Fast ejendom i Rieti

Ejendom til salg: hus, lejlighed, villa i provinsen Rieti, Lazio-regionen Italien

Rieti er en provins i Italien, der er en del af Lazio-regionen. Italiens geografiske centrum ligger på provinsens område. Rieti ligger i den nordøstlige del af regionen, hvor der er bjergkæder, der strækker sig længere ind i Tiberdalen.

Det meste af landskabet er dækket af tætte tætte skove, der som et blomstertæppe dækker Rieti. I sådanne skove kan du finde bøge, kastanjer, mørkegrønne graner og elme, cedertræer og vilde orkideer. Der er flere moser i provinsen, hvilket også er typisk for den nordlige del af Appenninerne.
Hovedstaden i provinsen Rieti er byen af samme navn, hvor der hvert år afholdes internationale atletikkonkurrencer på Raul Guidobaldi stadion.

I byen bør du bestemt besøge kirken Sant'Agostino, som blev bygget i det trettende århundrede, samt inspicere den del af den middelalderlige bymur, der har været bevaret siden middelalderen. Der er mange kirker i byen, hver af dem glæder sig over sit design og interiør.

Tjek også kirken Sant'Agostino med sit stramme ydre, marmorportaler og gotiske rosetvinduer. Der er også et vidunderligt billede af Madonnaen, såvel som St. Nicholas og Augustine.