Fast ejendom i Latina

Ejendom til salg: hus, lejlighed, villa i provinsen Latina, Lazio-regionen Italien

Latina er en provins i Italien beliggende i Lazio-regionen. Det administrative center er byen Latina af samme navn.
På de høje skråninger af bjergene, der strækker sig i provinsen, kan du finde sjældne repræsentanter for den lokale flora og fauna, som længe har levet i rummelige bøge- og egeskove.

Det meste af Latina er bakket og fladt. Lokal industri udvikler sig på bekostning af store moderne industrianlæg samt landbrug. Servicesektoren med turistvirksomheden er ikke værre udviklet, hvilket bringer en konstant indkomst til provinsen.
Strømmen af turister til denne provins stiger hvert år, på grund af hvilken levestandarden for den lokale befolkning også stiger. Dette påvirker forholdsmæssigt udviklingen på ejendomsmarkedet.

Besøgende i provinsen kan besøge en række forskellige gallerier, både samtidskunst og repræsentanter for ældre stilarter. I Latina kan du nyde både de lokale landskaber og gåture langs de gamle gader, hvor du altid kan tage en pause med en kop fremragende kaffe eller et godt glas lokal vin.

Det er også værd at besøge Galleria Civica d'Arte Moderna Museum of Contemporary Art, som viser værker af både verdensberømte skabere og unge talentfulde kunstnere.