Fast ejendom i Gorizia

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Gorizia, Friuli-Venezia Giulia-regionen.

Gorizia er en provins i Italien, der er en del af Friuli Venezia Giulia-regionen. Regionens hovedstad er byen af samme navn, som ligger på højre bred af Isonzo-floden. Navnet på provinsen kommer fra det slovenske ord Gorcia, som betyder "lille bjerg".
Den første omtale af provinsen går tilbage til 1001.

Den største skønhed i provinsen anses for at være dens unikke bjerglandskaber. Det meste af territoriet er uberørt uberørt natur, hvor du kan nyde fred, stilhed og ren bjergluft.
Der er også mange karstsøer, som også tiltrækker mange turister til at udforske disse skønheder.
At købe fast ejendom i et sådant område vil give dig mulighed for at nyde skønheden i provinsen til dit hjertes lyst. Tro mig, det er det værd.

Der er mange arkitektoniske og historiske monumenter og betydningsfulde steder på Gortias område. På trods af betydelig ødelæggelse under første og anden verdenskrig blev de fleste af monumenterne restaureret. For eksempel er det værd at besøge kirken, bygget i det sekstende århundrede, hvor forskellige kristne relikvier opbevares. Ikke langt fra byen, på en bakke, er der en fæstning fra det trettende århundrede. Byen har St. Bartholomews Palatinerkapel med lærreder og fresker fra den venetianske skoles mestre.