Fast ejendom i Piacenza

Fast ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Piacenza, Emilia-Romagna-regionen.

Piacenza er en provins i Italien i regionen Emilia-Romagna.
På grund af de særlige historiske og geografiske aspekter kommunikerer mange indbyggere i provinsen på en unik dialekt, som selv italienerne ikke selv kan forstå, og nogle navne på produkter eller retter lyder helt anderledes end i andre regioner i landet.
Provinsen opnåede stor berømmelse takket være fremstillingen af forskellige svinekødsprodukter, som først bliver saltet og derefter lagret. De bedste produkter produceret af eksperterne fra Piacenza:
• Pancetta, svinemaverulle, krydret og salt;
• Koppa, svinehals, fedtfattig, lagret i mere end seks måneder;
• Salami. Naturligvis er dette ikke den slags salami, der sælges i indenlandske butikker. Italiensk er meget bedre og mere velsmagende.
Når du besøger Piacenza, anbefales det at besøge byens hovedtorv - Cavalli. Her er guvernørens palads, samt Palazzo Communale eller Palazzo Gothic. Sidstnævnte har tidligere været rådhus, men nu har bygningen mistet sin officielle status. Det er hovedsageligt vært for en række udstillinger og arrangementer.
Et andet vigtigt sted i provinsen er Palazzo Farnese. Denne bygning rummer i sig selv næsten halvdelen af alle museer i byen. Her kan du se en række fresker, skulpturer, lærreder, våben og rustninger.