Ejendom i Parma

Fast ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Parma, Emilia-Romagna-regionen.

Provinsen Parma ligger i det nordlige Italien. Po-floden flyder langs den nordlige grænse af provinsen.
Økonomien i Parma udvikler sig hovedsageligt på grund af landbrug, mange vinmarker, mejeriproduktion i form af de berømte parmigiano-oste. Også veludviklet er produktionen af skinke, culatello, forskellige typer salami samt elitemærker af vin.

I Parma skal du sørge for at besøge den lokale opera i det majestætiske Teatro Reggio. Han er kendt over hele verden for sine ivrige og passionerede operaelskere. Det er værd at købe billetter til forestillingen på forhånd, da opera er ekstremt populær i provinserne. Hvert år, i hele oktober, afholdes Verdi-festivalen her, som er dedikeret til elskeren af hele Parma, Giuseppe Verdi.
I provinshovedstaden er det værd at besøge Palazzo Della Pilotta, som blev grundlagt i 1583. Der er også Kunstakademiet, Teatro Farnese, Bodoni-museet og meget mere.
Du bør bestemt besøge Kommunens Palazzo og det gamle hospital, som blev bygget i 1250 og derefter restaureret under renæssancen.

Parma er kendt for sit vidunderlige klima og vidunderlige landskaber. At købe fast ejendom her, en simpel lejlighed eller en herregård med en vingård, ville være en glimrende løsning.