Ejendomme i Vibo Valentia

Hus, villa, lejlighed til salg i Vibo Valentia Calabria-regionen

Provinsen Vibo Valentia i Italien ligger på kysten af Det Tyrrhenske Hav ved siden af Catanzaro og Reggio Calabria. I godt vejr kan du nemt se selv De Æoliske Øer og den sicilianske Etna. Umiddelbart fra sandstrandene er der rene klipper, efterfulgt af tætte skove og bjergskråninger. Hovedstaden i provinsen er Vibo Valentia.

Provinsen blev grundlagt i 1996, da den blev adskilt fra Catanzaro. De første bosættelser i regionen opstod i 192 f.Kr. NS.

De lokale beskæftiger sig for det meste med landbrug: dyrkning af oliventræer, citrusfrugter og meget mere.

Bebyggelsen langs kysten ligger på forskellige niveauer af klipper med facader ud mod havet. Dette er en meget smuk og hyggelig ejendom.

De bedste steder at besøge er det aragoniske slot i Pizzo, som blev bygget i det femtende århundrede, normannernes slot nær Vibo Valentia og museet for arkæologi, som rummer udstillinger, der kan dateres tilbage til det antikke Grækenlands storhedstid.

En anden attraktion i provinsen er Cordopatri-paladset, som blev designet af Antonio Cordopatri tilbage i 1784. Det står på ruinerne af en endnu mere gammel bygning, der tidligere blev ødelagt af et jordskælv.