Fast ejendom i Catanzaro

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Catanzaro, Calabria-regionen

Provinsen Catanzaro ligger mellem det tyrrhenske og det joniske hav. Minimumsafstanden mellem kysterne af to have i provinsen er kun 30 kilometer. Ikke langt fra byen Marcellinara er der et lille observationsdæk, hvorfra du kan beundre de smukke landskaber i begge have.

Provinsen er bjergrig med Serre Calabresi i den sydlige del af Catanzaro og Sila i nord. På Catanzaros område er der Sila National Park og Reserve, med forskellige typer af flora og fauna, hvoraf nogle er meget sjældne i Italien.

Hovedstaden i provinsen, såvel som regionen, er Catanzaro, som er opdelt af dalen i 2 dele, som er forbundet med Morandi-broen. Broen blev opført i 1960 af arkitekten Riccardo Morandi og er den højeste bro i hele Europa.

De gamle grækere kaldte dette område for Italoi på grund af kongen Italo. Kejser Augustus kaldte allerede hele Calabrien på den måde, og lidt senere begyndte navnet at dække hele halvøen.

Det mest populære sted i Catanzaro er Skvilacce-bugten. Her kan du finde ikke kun storslåede strande og fast ejendom med fremragende landskaber, men også normannernes gamle strukturer, deres slotte, frodige haver og meget mere. Du kan også besøge nationalmuseet i Villa Comunale, samt det arkæologiske område i Borgia.