Fast ejendom i Potenza

                                                                                    

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Potenza

Provinsen Potenza ligger i Italiens Basilicata-region. Fra vest har provinsen et lille udløb til Det Tyrrhenske Hav.
Tilbage i 272 f.Kr. NS. Potenza blev taget til fange af romerske tropper. Romerne besluttede at omdøbe regionens navn til Lucania. I det ellevte århundrede blev dette område annekteret til Puglia, som var under normannernes kontrol. I det 13. århundrede overgik provinsen til kongeriget Napoli. Først i 1861, med Italiens forening, blev Potenza endelig en separat provins igen.

Den største interesse blandt udenlandske gæster er forbundet med den regionale hovedstad - Potenza og dets historiske centrum. Her kan du nyde udsigten og gåture i Matteotti, Piazza Mario Pagano og Via Pretoria. De bedste caféer, restauranter, konditorier og andre butikker ligger lige her. Byen har en meget gammel historie, hvilket fremgår af en række monumenter og museer.

Præfekturet er bestemt et besøg værd, en smuk og yndefuld bygning, der blev opført i det 19. århundrede. Blandt de steder, du også bør besøge: teatret, som blev åbnet i 1865, med fantastiske interiører, katedralen St. Gerardo i hjertet af byen, som blev bygget i det trettende århundrede.