Fast ejendom i Aosta

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Aosta

Provinsen Aosta er en selvstyrende provins i Italien. Regionen ligger i den nordvestlige del af landet i en smuk dal i Alperne, som er omgivet af en høj bjergkæde, som omfatter berømte tinder som Mont Blanc og Monte Rosa.
Aosta-dalen er også kendt som et vigtigt centrum for en række forskellige vintersportsmesterskaber. Der er også moderne og fashionable skisportssteder som Courmayeur, La Tuile og Breuil-Cervinia. Ejendomsmarkedet i regionen er veludviklet takket være fremragende infrastruktur og fantastiske landskaber.
De fleste af de lokale taler den fransk-provencalske dialekt, hvorfor fransk er det officielle sprog i området. I nogle små kommuner tales tysk. Det meste af befolkningen er romersk-katolske.
Provinsen har den bedst udviklede elproduktion, byggeindustrien og selvfølgelig turisme. Lokalbefolkningen handler også med hjemmelavede oste, læder og vin.
Ikke langt fra byen Bar ligger Barsky Fort, som huser et meget stort og interessant alpemuseum. Også i Aosta bør du bestemt besøge de mineralske kilder, som ligger nær Courmayeur nær Mont Blanc, samt nær Saint-Vincent.