Ejendom i Teramo

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Teramo, provinsen Abruzzo

Teramo-provinsen ligger på selve kysten af Adriaterhavet. Som i de fleste af de vestlige provinser i Italien er området præget af bjergrige landskaber og foden, med smukke sandstrande i øst. De største bjergkæder er Gran Sasso og Laga. Floderne Vezzola, Vomano og Tronto løber gennem Teramo. Vomano-floden løber ud i Campoosto-søen.

Det regionale centrum er byen Teramo, som ligger tyve kilometer fra kysten og fyrre - fra bjergene. Provinsen blev skabt af Kongeriget Napoli i 1806.

Teramo har en veludviklet industriindustri: byggematerialer, keramik og tekstiler. Keramik er et traditionelt håndværk fra Castelli-håndværkerne. Også c = der er et veludviklet ejendomsmarked, især ved kysten.

På kysten ligger "De Syv Søstre" - en sammenslutning af de største turistcentre, hvor du kan hygge dig med at nyde den storslåede natur, samt service af høj kvalitet.

I provinsen er det værd at besøge det gamle Civitell-fort, keramikmuseet i Castelli, det arkæologiske museum i Giulinova og Teramo.

I det regionale center er der et observatorium, der har et teleskop med en diameter på 80 centimeter, samt prestigefyldte universiteter.