Ejendomme i Pescara

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Pescara

Provinsen Pescara er den mindste i hele Abruzzo. Pescara ligger mellem Appenninernes skråninger og Adriaterhavet. Den vestlige region af provinsen er fuldstændig dækket af bjerge, mens den østlige tiltrækker med sine smukke strande og azurblå hav. Floder som Atero, Tirino og Tavo strømmer gennem dette område. Der er også to kunstige reservoirer, der har en beskyttet status: Penne og Alanno.

Regionens hovedstad er Pescara. Det er en stor havn og det største transportknudepunkt i Abruzzo.

Navnet på provinsen kommer fra ordet Piscaria, som betyder "fiskemarked" på latin. Pescara blev etableret i 1927. Under Anden Verdenskrig blev regionens hovedstad næsten ødelagt af regelmæssig beskydning, men i fredstid blev byen hurtigt genopbygget og blomstrer nu som aldrig før.

Landbrug og fiskeri er bedst udviklet i provinsen. Her er store havne og store industricentre. Turistindustrien, som er en betydelig indtægtskilde for provinsen, er også veludviklet.

I Pescara kan du besøge forskellige moderne museer og gallerier, der er dedikeret til kunst, arkæologiske steder og folkekunst. En jazzfestival arrangeres her hver juli.