Ejendom i Chieti Italien

Provinsen Chieti er en del af Abruzzo-regionen på selve kysten af Adriaterhavet. Terrænet i regionen er bjergrigt og bugner af bakker. Maella-ryggen går gennem Chieti, som anses for at være den højeste bjergrige region i Appenninerne. Området er fyldt med tætte skove og dybe dale med hurtigt strømmende floder. Ved kysten kan du finde både sand- og stenstrande. Morsike-landskaber komplementeres harmonisk af klippeklipper helt i kanten af vandet. I den sydlige del af Chieti er der nåleskove, hvor man kan finde værdifulde træarter som Acer Iobelii eller Pinus nigra.

Regionens hovedstad er byen Chieti.

Provinsen har en meget rig og interessant historie. Der er en legende, der siger, at i 1181 f.Kr. NS. Chieti blev grundlagt af Achilles selv, og en anden by Vasto af Diomedes. I det område, hvor Lanciano nu ligger, levede der mennesker i mange tusinde år f.Kr. NS. Fiskeriet har været veludviklet her siden 1700-tallet, langs kysten kan du finde gamle havne og specielle træsystemer - Trabocchi.

Landbruget er bedst udviklet her: der er et stort antal vinmarker, såvel som olivenplantager, hvorfra der så fremstilles olie.

Chieti har mange forskellige museer og gallerier, hvor du kan stifte bekendtskab med den kulturelle og historiske udvikling i provinsen. Også et besøg værd er de romerske bade ved Lanciano, Gallerierne i Vasto og Guardiagrelle Civic Museum.