Luksushuse på Sicilien, jeg vil fortælle dig, hvor er de smukkeste

Luksushuse er et segment, der godt har været udsat for pandemiens slag. Især Sicilien er fortsat en attraktiv destination med smuk luksus -fast ejendom.

Taormina er en af byerne på den ioniske kyst på Sicilien, som mest af alt bevarer tidens charme og tiltrækker med mange strande, rent hav, historiske og arkæologiske skatte. Dette gælder for alle områder omkring Etna, især efterspørgslen efter et væld af mad og vin, naturlig skønhed og mulighed for at dyrke vintersport, trekking og vandreture til toppen af vulkanen.

Den gennemsnitlige ejendomspris i Taormina er over 4.000 euro pr. Kvadratmeter, mens i områderne omkring Etna er prisen omkring 1.400 euro pr. Både italienere og udenlandske kunder på udkig efter et andet hjem, hvor de kan tilbringe sommeren væk fra byen, forsøger at købe luksus -fast ejendom i dette område af den joniske kyst.

I Mondello ligger priserne på op til 2.500 euro pr. Kvadratmeter. De mest eftertragtede er taglejligheder med åbne rum og historiske palæer.

Ejendomsværdimarkedet i Palermo forvitrede den post-pandemiske krise godt. De mest eftertragtede områder er langt det historiske centrum og nogle steder uden for byen, der leverer privatliv og grundlæggende tjenester. De mest eksklusive ejendomme koster omkring 2.600 euro per kvadratmeter.

I Messina svinger ejendomspriserne mellem 1.500 og 4.500 euro pr. Kvadratmeter.

Blandt de mest attraktive områder nær Syracuse er Noto, Lido di Noto, Portopalo og Pacino, landskabet omkring Noto, Fontane Bianche, Plemmirio og Ortigia. Den gennemsnitlige salgspris for de mest eksklusive ejendomme er omkring 3.000 euro per kvadratmeter.

Et andet særligt efterspurgt område er Catania -området og badebyerne op til Aci Castello, Capomulini og Acireale. Prismæssigt skal der skelnes mellem nybyggede bygninger, derfor seismiske og energieffektive, og bygninger, der skal rehabiliteres. Priserne for den første type fast ejendom spænder fra 2.500 til 3.000 euro pr. Kvadratmeter. Næsten 4000 euro i det historiske centrum. De, der skal restaureres, koster omkring 1.200 euro pr. Kvadratmeter, men prisen kan variere afhængigt af placeringen.