Italien har smukke øer

Blandt dem er Sardinien, den næststørste ø i Middelhavet. Overlegenhed i området på Sicilien.

Sardinien er et fantastisk land, krystalklart vand, private strande og betagende landskaber med gamle rester af tårne bygget i bronzealderen. Mange, der har besøgt øen mindst én gang, kalder den stilhedens ø.

Der er laguner beboet af lyserøde flamingoer og vilde heste. På øen svæver duften af middelhavsvegetation rundt, et varmt og sundt klima. Her er skønheden naturlig og næsten uberørt, skabt af århundreders natur.

Hvad skal man se på Sardinien? Disse er megalitter lavet af ru sten, gå ikke glip af nuraghe-tårnene, menhirs, hellige brønde, giganternes grave og Domus de Yanas.

Sardinien kaldes ofte for en alternativ verden for sin skønhed. Øen vil straks betage dig med sin charme og originalitet. Alt er her: historie og uberørt natur, ren luft og blidt hav. Du kan uendeligt beundre byer med gammel historie. Du vil være glad for at lade dig fare vild i naturparker, trække dig tilbage for at slappe af i afsondrede bugter omgivet af natur. Sardinien er virkelig en ideel verden for permanent ophold og rekreation.

Hvis du har en idé om at bosætte dig på øen, så lad mig det vide! Jeg vil udvælge et hus, villa, lejlighed til dig på de smukkeste steder på øen.