10 interessante fakta om Italien, som du ikke vidste om, men jeg gættede!))))

Ordet Italien kommer ifølge en af hypoteserne fra et lignende ord "inalia" og oversættes som "kalvens land". Hvem ved hvorfor?

Italienere råber eller sværger ikke, de taler så følelsesmæssigt. Italienerne spøger selv: "Hvis en italiener er bundet bag hans ryg, kan han ikke tale" Det er helt sikkert!)))

Al musikalsk notation er skrevet på italiensk: Allegro, Adagio ... Klaver på italiensk lyder som "pianoforte". De der. tværtimod omordnes ordene. Instrumentet blev opfundet af den italienske mesterinstrumentalist Borolomeo Cristofori i 1709.

Italien er et af de fem mest turistlande i verden, jeg håber, at denne rating vil forblive selv efter pandemien, når grænserne åbner. Alle drømmer om at se vulkanerne i Vesuv og den evigt åndede Etna. I øvrigt har Italien det største antal vulkaner i hele Europa. Dette er så at sige en evig adrenalin og et boost af livskraft for Italien: om disse smukke vulkaner vågner eller ej.

Alle italienske ord slutter med en vokal, ligesom de fleste italienske efternavne. Efternavne afhænger ofte af regionen. Så for eksempel ender de fleste efternavne på norditalienerne med et "i", og de sydlige med et "o", har du bemærket sådan en kendsgerning? Selvom meget har ændret sig i løbet af de sidste årtier.

Pasta med tomatsovs er den mest populære ret blandt italienerne. Interessant faktum: indtil begyndelsen af 1600 -tallet i Italien spiste ingen pasta med tomatsauce. Tidligere foretrak de at spise det med honning eller sukker. Vidste du om dette?

Det sprog, der betragtes som officielt i Italien, er faktisk en florentinsk dialekt. Han blev almindelig efter at have skrevet Dantes "The Divine Comedy"

Tidligt var Lamborghini bedst kendt som et traktorselskab.

Uniformen til politiet blev designet og syet af modehuset Armani og hjulpet af huset Prada. Hvordan de fordelte opgaverne der, er ikke klart.

Hver landsby eller by har sin egen skytshelgen. Det menes, at jo længere syd i regionen, jo mere venlige er indbyggerne der og oftere kysser mænd oprigtigt, når de mødes og siger farvel)))

Hvordan kan du lide disse fakta? Hvem vidste eller gættede om det?