Immigration til Italien | Køber bolig i Italien og får opholdstilladelse i Italien

Når du har købt en ejendom i Italien, står du over for et valg. At gøre eller ikke at få en opholdstilladelse i Italien.

For det første kan du spare 7 % i skat. Da hvis du anmoder om fordele fra den italienske stat i et notarbrev, har du kun ret til 2 % i stedet for 9 % af skat af den samlede matrikulære værdi. Dette kaldes at købe din første bolig.

For det andet, hvis du har fundet penge til at købe fast ejendom i Italien, så har du de pengebeløb, der vil hjælpe dig med at immigrere til Italien uden problemer.

For det tredje drømmer alle om at krydse Europa uden visumproblemer og konstante køer. Du modtager kun én gang et type D-visum i Moskva, på visumcentret, og det er det! Så klarer vi hele forlængelsen for dig i Italien.

Derfor er immigration til Italien i dag en af de mest almindelige muligheder. I dag ønsker mange mennesker, der ikke har realiseret sig selv i deres hjemland, at prøve at bevise sig selv og nå nogle højder i andre lande.

Men som du forstår, er der 2 måder at komme dertil: lovligt og ulovligt. Mange mennesker vælger den anden mulighed, da nogle er bange for bureaukrati med dokumenter, andre er bange for dårligt kendskab til juridiske metoder, samt en manglende vilje til at dykke ned i en stor mængde information for at finde ud af mere.

I dag kan en opholdstilladelse i Italien (med undtagelse af ægteskab med en statsborger og statsborgerskab efter oprindelse) opnås i følgende tilfælde:

• arbejde for leje ved indgåelse af en aftale med en lokal arbejdsgiver;

• erhvervsindvandring, dvs. at drive forretning i Italien;

• valgt bopæl, kun tilgængelig, hvis du har penge eller egen ejendom.

At købe bolig i Italien anbefales af mange bureauer, da dette er den hurtigste, mest bekvemme og pålidelige måde at gøre dit ophold i landet lovligt, samt en mulighed, der gør det muligt at undgå problemer, når du bevæger dig rundt i landets territorium og EU-lande . Det vigtigste er, at det er lige meget, hvilken slags fast ejendom du ejer (hus, villa, lejlighed). Når du driver forretning i Italien, kan du få en opholdstilladelse i tilfælde, hvor staten er interesseret i dit videre succesfulde arbejde. Giver virksomheden ikke indtægt, får du muligvis ikke opholdstilladelse.

Som du forstår, er huse og villaer fast ejendom, hvilket er i overflod i Italien. Derfor kan vi i dag hjælpe dig med køb af fast ejendom og papirarbejde. Hvis du er fan af luksusliv, så vil de mange forskellige villaer beliggende i Italien ikke efterlade dig ligeglad.

Luksusejendom giver dig mulighed for at afgive en erklæring med tillid og er en god vej at gå i betragtning af den brede vifte af forskellige typer ejendom, der er tilgængelige i Italien. Eksklusiv ejendom er også tilgængelig her i landet, som du også kan købe ved hjælp af vores bureau.

Vi hjælper dig med at indsamle hele pakken af dokumenter til immigration til Italien og bringe hele processen til opnåelse af Permessi di soggiorno per Residenza Elettiva.

Mere information på vores hjemmeside om immigration til Italien www.russkaya-diaspora.com