Udgifter til bolig i regionerne i Italien: Veneto, Lazio, Abruzzo og Puglia

Veneto hovedstad Venedig

Du ved, at Veneto er en af de rigeste og mest populære regioner i Italien, hvor ikke kun turister flokkes. Mange italienere og udlændinge drømmer om at købe ejendom i denne region. Efterspørgslen overstiger altid udbuddet og forbliver konstant høj! Gennemsnitlige ejendomspriser starter ved € 2.500 pr. m.

I Verona, med sin fantastiske arkitektur, som folk kommer til at se fra hele verden, er det blevet prestigefyldt at leve. Desuden har Verona -regionen status som et UNESCO World Heritage Site. Mærkeligt som det kan se ud, men ejendomspriserne falder ikke ned her og holdes inden for de samme prisgrænser.

Jeg ville også bemærke: i Veneto -regionen koster fast ejendom ved bredden af Gardasøen mere end 2.500 euro pr. m. Province of Belluno i den nordlige del af Veneto, er dyrt. Der starter prisskiltet ved 3.000 euro pr. m.

Lazio og fredens by Rom

Det er klart, at fast ejendom i Rom er en af de dyreste i Italien. Hvis du overvejer selve bymidten, så vær forberedt på at betale ud fra 8.400 euro pr. måler. Men hvis du leder efter boliger lidt længere fra vandrestierne, så finder du måske en lejlighed til 270.000 euro. På samme tid refererer næsten alle byens tilbud til det sekundære marked, der er næsten ingen nye bygninger i Rom.

Hvis du overvejer muligheder for villaer eller private huse, så er der en mulighed for at købe til en bedre pris end i det promoverede Toscana. Her starter prisskiltet fra 2200 euro pr. m.

Abruzzo hovedstad L'Aquile

Abruzzo -regionen ligger i centrum af Italien, bjerglandskaber og dyreliv er side om side med badebyerne ved Adriaterhavet.

Abruzzo er en ideel mulighed for dem, der drømmer om at bo ved siden af Rom, men samtidig ikke betaler for meget for boliger. Regionen er populær blandt skisportssteder. Ejendomspriserne i denne region er meget overkommelige, i gennemsnit fra 1000 euro pr. m., og i hovedstaden i regionen i størrelsesordenen 2000 euro per kvadratmeter. Kystbyerne Pescara, Alba Adriatica, Pineto, Sulmona er efterspurgte blandt udlændinge, der ønsker at købe boliger i denne region.

Apulien er Baris hovedstad

Denne region er beliggende på "hælen" på halvøen og tiltrækker berømte badebyer. Apulien vaskes af næsten alle sider: Adriaterhavet og Ioniske hav og har den længste kystlinje blandt regionerne i Italien.

Hvor kan man købe huse i Puglia? De mest populære byer er Bari, Lecce, Alberobello, Ostuni, Salento. I centrum af Bari vil fast ejendom koste omkring 4500 euro pr. m, og i nærheden - fra 2500 euro. I landdistrikterne i regionen kan du finde tilbud på priser fra 1000 pr. m.