Oversigt over ejendomsmarkedsværdien efter distrikter i Milano

I denne artikel vil jeg kun afsløre hemmelighederne for dig: hvor er det værd i Milano. Som du forstår, er omkostningerne i vores turbulente tid omtrentlige, men ikke uden tilstrækkelighed)))

Milano er naturligvis som enhver anden by i Italien opdelt i dyrere centrale kvarterer samt fjerntliggende områder. Hvor ejendomspriser er mere demokratiske.

Så hvad siger statistikken.

I den historiske del af Milano er boligudgifterne cirka 10.000 euro pr. Kvadratmeter. m.

Hvis du går gennem de centrale distrikter, koster en kvadratmeter i Brera-Montenapoleone cirka 12 tusind euro, men dette er ikke grænsen. Der er nogle huse, hvor 20.000 euro pr. M2. m betragtes som normalt. Vi passerer ikke de prestigefyldte områder i byen - Brera, San Babila, Castello foro Bonaparte - hvor købere er klar til at betale 15.000 euro pr. M2. m.

Men dette er ikke grænsen! Kyndige mennesker hævder, at markedet i Milano endnu ikke har nået sit højdepunkt. Vi venter på afslutningen af karantænen, og så kommer tid og stigning til investeringer i fast ejendom i denne by.

Har du været i Isola -området? Tag en tur og se villaerne i Liberty -stil. Beundre den højeste skyskraber i Italien, Unicredit Tower Priserne pr. Kvadratmeter i denne bygning vokser alt efter bygningens højde))) Der var en pris på 8000 euro pr. Kvadratmeter. m., men det er det, små ting)))

Vi går længere fra centrum af Milano på jagt efter mere økonomiske boliger.

Vi kom til kvarteret i udkanten af byen Affori, Boviza, Bisceglie, hvor du kan købe en lejlighed i en ny bygning for 3500 euro pr. m.

Hvis du er en kunstelsker, så er du i området ved Via Tortona, hvor gallerierne og udstillingshallerne er placeret. Der ligger boligpriserne i intervallet 4000 - 5000 euro pr. m

For de unge og energiske, et sted i yndlingsområdet i Navigli, hvor Milanos natteliv er i fuld gang, mange butikker og hvor, kvadratmeterprisen er omkring 5.000 euro.

Hvor er de billigere boliger i Milano?

Du kan overveje det tidligere industriområde Lambrate-Udine , boligomkostningerne her er på niveauet 4000-5000 euro pr. Og i Badgio -området med meget overkommelige priser på fast ejendom kan du købe for 2000 euro pr. m.

Jeg foreslog - dit valg! Hvis jeg er i kontakt, bedes du kontakte mig!