Italienere og hjem: hvordan prioriteterne ved valg af hjem har ændret sig under pandemien. Del to

Med pandemien og lockdowns begyndte italienerne at se på deres hjem fra en anden vinkel. Flere og flere italienere agter snart at flytte ind i deres hjem. Hvilke prioriteringer er vigtige, når du skal vælge hus?

At dyrke sport på husets område eller i nærheden af huset

Andelen af dem, der konverterer deres hjem til et rum, der vil være egnet til sport, stiger mere og mere. I løbet af de sidste to år er procentdelen af mennesker, der dyrkede sport derhjemme, fordoblet. Med hensyn til fremtidsudsigterne, i dette tilfælde vælges vekslen mellem hjem / fitnesscenter af 1 italiener ud af 2, mens eksklusiv træning i gymnastiksalen forbliver ubestridelig for halvdelen af sportsfans.

Hjemhaver: et boom i ejerlejligheder i storbyer

Ude af stand til at fordybe sig i de grønne områder uden for de store byer og tvunget til at begrænse rejser, genopdagede italienerne sidste år deres passion for grønt område, ikke kun til dekorative formål, men også som havehaver. Faktisk dyrker 2 ud af 5 huse nu grøntsager, frugter eller urter. Hvis tidligere dem, der hovedsageligt beskæftigede sig med havearbejde, var dem, der boede i private huse i provinsbyer, er der nu et boom i ejerlejligheder i store byer.

Hjem som centrum for italienernes liv

Generelt har italienske hjem fået en ny værdi og er blevet et sandt livscenter. Italienerne opdagede forskellige og i nogle tilfælde nye anvendelser af hjemmearealer, forstærkede potentialet i deres hjem og oplevede glæden ved at passe hjemmet. Så på et socialt plan er italienerne kommet til at elske at bruge mere tid sammen med deres familie.

Endelig indså italienerne, presset af behovet for at udføre de fleste af deres aktiviteter eksternt, hvor vigtigt det er at have et godt internetsignal.

Interaktivt hus

Ud over vigtigheden og evnen til at stole på en stabil og hurtig internetforbindelse, der er i stand til at imødekomme de stadigt nye behov for fjerntliggende liv, har forholdet mellem italienere og teknologi ændret sig i løbet af det sidste år. Mere end halvdelen af Italiens indbyggere er tilfredse med kvaliteten af Internettet, især da teknologier ikke længere opfattes som overflødige, men tværtimod som en nyttig og tilgængelig service. På den anden side er der stadig meget, der skal gøres for at sikre, at italienerne har tillid til sikkerheden ved at håndtere deres fortrolige data online, et emne, der stadig er relevant i dag.

For italienere er teknologi meget vigtig i mange vedligeholdelsesopgaver i hjemmet. Teknologi hjælper med at gøre hjemmet mere behageligt og lettere at styre generelt og mere sikkert, og hjælper også med at undgå mange hjemlige ulykker. Endelig, ifølge italienerne, hjælper brugen af teknologiske enheder til at spare penge i hjemmeadministration.