Om omkostningerne ved fast ejendom i Italien

Hvor er den gode værdi for fast ejendom nu? Ved du? Let at gætte, for min blog handler om Italien! Ja, lige her! Og nu til endnu et retorisk spørgsmål. Hvorfor? Der er foretaget undersøgelser, som har vist, at Italien nu har fremragende ejendomspriser. Så stop med at drømme, vælg)!

Og nu om skatter på sprog, når din revisor er på ferie.

Hvis dette er dit første hjem - 4% af ejendommens skønnede værdi. Men du kan ikke sælge i 5 år. Ellers tab af alle fordele. Hvis dette er dit andet hjem - derefter 10% af boligomkostningerne.

Det næste spørgsmål fra mine klienter: hvor meget vil jeg betale for den fælles lejlighed? Her vil svaret afhænge af husets størrelse (lejlighed), infrastruktur (sikkerhed, parkering, swimmingpool) og regionen. Meget omkring 500-5000 euro om året.

Efter område. Den mest overkommelige løsning i Calabrien. Dyreste Toscana og Abruzzo (men det værd).

Og hvor meget skat en ikke -hjemmehørende betaler - spørger du mig, når du allerede har hentet dit drømmehus.

Svaret er: fra 23% til 43% Men, hvad der er vigtigt, indkomstskat gælder kun for overskud modtaget i Italien, og mellem Rusland og Italien er der en lov om undgåelse af dobbeltbeskatning. Gode nyheder, ikke?

Kom videre. Hvis du lejer dit hjem ud i Italien, vil der være en afgift på lejeindtægter, minus vedligeholdelse og reparation af dit hjem.

Selvfølgelig taler jeg altid om ekstraudgifter til en notar, 1-3% af omkostningerne til det købte objekt og en ejendomsmæglers arbejde.

Viser ikke emnet donation og arv. Hvis du er interesseret, fortæller jeg det.