Interessante punkter: opholdstilladelse i Italien og integrationsaftalen  

Mange mener, at køb af en ejendom i Italien er den nemmeste måde at få opholdstilladelse på. Jeg skynder mig at skuffe - erhvervelsen af fast ejendom giver dig ret til at få et C -visum, ifølge hvilket du kan komme til Italien i op til 3 måneder inden for seks måneder.

Et hyppigt spørgsmål - er det muligt at rejse rundt i landet, mens du venter på opholdstilladelse i Italien?

Helt sikkert! Du kan nyde skønheden i Italien og nabolandene, hvis du har en kvittering fra posthuset i lommen, som du har sendt en anmodning om at forlænge din opholdstilladelse til, og selvfølgelig skal dit pas være i orden og altid med dig.

Og en ting mere - om integrationsaftalen fra 2012.

Hvad er dette dokument? Ifølge integrationsaftalen er en udlænding på 16 år og ældre, der ansøger om opholdstilladelse for første gang og ikke bor i EU, enig i, at han skal lære statssproget på det oprindelige niveau, læse forfatningen, stifte bekendtskab med principperne om statsmagt, systemet med lægehjælp, uddannelse og socialt liv.

Mens immigranten er i Italien, vil han blive tildelt point: for erhvervsuddannelse, have en virksomhed, studere det italienske sprog, deltage i særlige kurser, for adfærd, uddannelsesniveau, køb af fast ejendom, have en familielæge.

Og så, i slutningen af 30 dage efter denne aftale, beregnes point: hvis de scorede mere end 30 point, anses aftalen for opfyldt. Hvis der er mindre end 30 point, forlænges de med yderligere to år.

Hvis det er virkelig dårligt, bliver de bortvist fra landet, og du kan naturligvis glemme at få opholdstilladelse. Der er et forbehold - udvisning overvejes ikke, hvis vi taler om opholdstilladelse i forbindelse med familiesammenføring, uddannelse, langvarig opholdstilladelse, til flygtninge og familiemedlemmer til EU -borgere.

Hvis du har spørgsmål om opholdstilladelse i Italien, skriv, vil jeg helt sikkert svare.