Hvor meget er livet i Italien? Vi beregner budgettet: hvad vi betaler for

Hvad trækker millioner af mennesker til Italien? Det er landskaber, blidt hav med sine uforglemmelige solnedgange, bjergtoppe og middelalderlige gader i byer. Lækkert køkken, positivt, som landet giver.

For turister er dette land en sammenhængende ferie. Og hvordan lever italienerne, hvad er udgifterne til budgettet for en almindelig statsborger i Italien? Lad os gå over priserne uden at komme i bukselommen)))

Daglige brødomkostninger - madpriser.

Som jeg skrev tidligere, for en italiensk, er det mest foretrukne emne for kommunikation mad og priser. Der er mange butikker i Italien, her som i mange andre lande i verden fodrer de allestedsnærværende fødekæder indbyggerne: Auchan, Metro, Tosano, COOP og mange andre. Deres priser er billigere end på markedet, men hvad angår friskhed og nytteværdi, er de utvivlsomt ringere. På markedet afhænger priserne på oste, frugt og andre produkter af, hvordan du forhandler)))

Ifølge statistikker bruger den gennemsnitlige familie på tre omkring 150 euro om ugen på dagligvarer. Men dette er meget omtrentligt og afhænger af familiens rigdom og deres appetit.

For at drikke kaffe på en cafe eller restaurant varierer priserne afhængigt af region, by, beliggenhed i selve byen: fra 50 til 2 euro.

At spise med en familie på en italiensk cafe eller restaurant på en check vil også afhænge af placeringen og appetitten. Spredningen i checken vil være fra 20 til 150 euro.

Omkostninger til tøj

Det er klart, at det er dyrere at klæde sig på i Milano end i små rabatcentre i andre byer. At købe et nyt produkt er dyrere end en lignende vare i monobrands rabatcentre. Men i selve multi-brand-forretningerne er de samme mærker opdelt efter prissegmenter.

Derfor, som de siger, er alt i din lomme.