Lad os gå til dukkemuseet!

Er du ikke bange for dukkemuseer? Det er her samlingen af dukker er vist)))

Og jeg føler mig på en eller anden måde urolig. Det ser ud til, at de er ved at komme til live og begynde at danse omkring dig her!))) Museet, som jeg vil fortælle mere om for små piger og allerede voksne.

I nærheden af Milano, i Bolrromeo -slottet, er der et interessant museum for dukker af prinsessefamilien Bona Borromeo Arese. Hele 12 værelser på slottet er givet til tusind dukker i luksuriøse outfits med smukke og ikke så smukke ansigter. Dette er hovedsageligt en privat samling af familien. Dukker blev købt på antikmarkederne i Italien, Frankrig, Tyskland. Andre donerede til museet. Udstillingen er arrangeret i kronologisk rækkefølge, hvilket gør det muligt at spore dukkernes udvikling.

Voksdukkerne gjorde ikke et særlig behageligt indtryk på mig. Nogle kan let blive filmet i gyserfilm!)) Resten tilfreds med rigdom af outfits, dygtigt broderi. Vitriner viser hver piges drøm - tallerkener, møbler og tøj. Museets samling er anerkendt som en af de største i Europa og fortjener opmærksomhed.

Ud over museet er der andre haller i fæstningen, en samling af fajance. Her er selv 3 timer ikke nok til at se alt!)))