At købe et hus for 1 euro i Italien - hvad er hemmeligheden ved billighed?

Ofte på ejendomswebsteder er der annoncer for salg af fast ejendom for 1 euro. Men ikke alle forstår, hvad der ligger bag dette. Sådanne ejendomme sælges i glemte og fjerntliggende landsbyer, hvor myndighederne besluttede at genoplive livet og tiltrække interesserede menneskers opmærksomhed.

Hvordan er fremgangsmåden ved salg af huse til prisen for en kop kaffe?

Du kan finde ud af om disse ejendomme i de lokale medier eller på din lokale kommunes websted. Send din ansøgning der. Du besluttede at købe sådan en genstand, så skal du skrive en erklæring, fortælle om dig selv og hvorfor du besluttede at købe sådan et hus. Administrationen behandler dit forslag og giver klarsignal til registreringsprocessen.

Hvad har du brug for for at købe sådan en genstand?

Der er visse krav: Du skal restaurere ejendommen inden for en bestemt periode, normalt op til tre år, og foretage større reparationer. Myndighederne kan anmode om et depositum på bankkontoen på tusindvis af euro, som vil blive returneret, når reparationerne er udført. Eller der er en sådan betingelse: at flytte til regionen og udføre aktiviteter der i en bestemt periode.

Ofte er købere anklaget for mere end bare renovering af ejendommen. men også skabe job. Sådan vil myndighederne genoplive livet i området.

Men det mest interessante er, at der ikke er nogen begrænsninger for ansøgere om fast ejendom for 1 euro, de kan være bosiddende i ethvert land. Men vi skal huske, at denne aftale ikke giver udlændinge ret til at bo permanent i Italien. For at få opholdstilladelse har du brug for alvorlige grunde: officiel ansættelse, din egen virksomhed.

Og endnu et trick med at købe fast ejendom til prisen på kaffe.

Det er usandsynligt, at du vil få nogen økonomisk fordel af en sådan aftale, bortset fra den moralske tilfredshed med, at du har genoplivet livet i en landsby i Italien.

Omkostningerne ved at restaurere et hus vil være omtrent lig med de samme boliger på det sekundære marked plus besværet))) Men det er ikke alt. At sælge et restaureret hus i en så upåklagelig landsby, selv i Italien, vil sandsynligvis ikke være muligt for dig.

Beregn omhyggeligt din økonomi: en sådan transaktion bør ikke udføres med de sidste penge, der vil være uforudsete udgifter.