Italiensk Ligurien - havneregion

EN STOR DEL AF ITALIANSK LIGURIEN ER ET BILLIGT OMRÅDE, krydset af dale, der forsigtigt sænker sig ned til en smal strimmel af havkysten.

Den del af regionen, der er optaget af foden, er gold og praktisk talt uden vegetation. Ensomme villaer og små landsbyer findes i hele Ligurien. Den største by, havn og på samme tid hovedstaden i regionen er Genova.

Klimaet i regionen er meget mildt. Behagelige havbrise gør somre køligere end i andre områder af landet, og vintre er sjældent kolde takket være beskyttelsen af den alpine bjergkæde. Dette klima er perfekt til vækst af fyrretræer, oliven, palmer, laurbær og lignende stedsegrønne træer.

På trods af at Ligurien er en bjergrig region, er det ikke højlandere, der bor her, men sømænd og købmænd.

Det er bemærkelsesværdigt, at omkring halvdelen af hele befolkningen i regionen bor i selve Genova.

Genova er Italiens havneby, her kan du uendeligt beundre de skibe, der har forladt deres ender ud for byens kyst. Og også, Genova har det største akvarium ikke kun i Italien, men i Europa! Har du ikke været der endnu? Sørg for at planlægge! Det bliver interessant for både børn og voksne!

Det bliver ikke svært at købe fast ejendom her, både med udsigt over havet og i bjergene.

Turisme er meget udviklet i regionen, da det er en af de mest rentable måder at tjene penge på. Det milde klima og et optøj af grøn vegetation lokker gæster fra hele Europa til at slappe af på stranden og slentre i skyggen af oliven.

Infrastrukturen er veludviklet, mange fashionable hoteller og restauranter er klar til at tage imod gæster.

I Ligurien anbefales det at besøge katedralen San Lorenzo, Piazza Ferrari, Palazzo Reale og San Giorgio.

Hvis du er i Italien, skal du tjekke Ligurien!