En villa i Villefranche-sur-Mer er det bedste ejendomskøb, du nogensinde har haft. Dens vinduer giver en fantastisk udsigt over havet, fra den italienske kyst til Esterel -bjergene. Eksklusive luksusvillaer i Villefranche-sur-Mer er en luksuriøs ejendom, smagfuldt indrettet og designet i en raffineret stil. Disse villaer har en elevator, flere soveværelser, badeværelser, et studieværelse og en swimmingpool.

Byen Villefranche-sur-Mer, som i dag er et fredeligt og yndet feriested for mange turister, blev engang udlejet til russeren og derefter til den amerikanske flåde. Inden da måtte han ofte afvise angreb fra pirater, som han skulle bygge to fæstninger til, som i dag er så velbevarede, at rådhuset ligger i en af dem.

Turister, der kommer her, bor ikke kun på hoteller, nogle foretrækker at leje fast ejendom i Villefranche-sur-Mer. Det er længe blevet bemærket, men lejede villaer og huse er meget mere komfortable end hoteller, og hvis du kommer på ferie i en gruppe og deler hele lejeprisen imellem sig, bliver det endnu mere rentabelt. Og nogen stopper ikke ved husleje, og beslutter sig endda for at købe en villa i Villefranche-sur-Mer. Der er flere grunde til dette trin. Først og fremmest begyndte de at investere i fast ejendom på den franske riviera i lang tid, da de bemærkede, at det på denne måde er lettere at spare økonomi, og efter at have set nok luksusvillaer i Villefranche-sur-Mer, vil jeg virkelig gerne at blive ejer af samme.

Så hvis du er interesseret i at købe eller sælge villaer i Villefranche-sur-Mer, så står vi til din tjeneste. Vi har arbejdet i dette segment af markedet i lang tid, vi har samlet en stor database med tilbud, desuden ved vi præcis, hvilken type fast ejendom du skal være opmærksom på, og hvad du ikke skal spilde din tid på.