Køb en villa i Eze-sur-Mer

En villa i Eze til en overkommelig pris er ganske mulig for dem, der har de nødvendige midler og lyst til at købe ejendom på den franske riviera.

Byen Eze betragtes som den franske rivieras stolthed, da denne bosættelse er geografisk placeret på et unikt sted - på toppen af bjerget og dets skråninger. Derfra kan du nyde en storslået udsigt over havet og byens kyst.

Man kan kun forestille sig, hvad en fornøjelse det er at være i sit eget sommerhus på skråningen, når man går ud til altanen åbner en ubeskrivelig udsigt over Middelhavets blå vand og de fashionable lystbåde og både, der langsomt sejler langs det. Derfor er salg af villaer i Eze meget populært blandt de købere, der har råd til at købe eksklusive luksusvillaer. Hvad tiltrækker andre mennesker til at købe fast ejendom i Eze, udover de himmelske naturforhold og et behageligt landskab?

Denne lille by har en meget lang historie. De første bosættelser, der boede på dette område, går ifølge forskellige versioner tilbage til fire tusinde år siden. Mange gange blev denne by erobret af forskellige folk, der efterlod forskellige kulturelle og arkitektoniske monumenter. Så navnet Eze kom fra navnet på den hedenske gudinde Isis, et tempel, der blev bygget her af fønikerne. I Eze har to kirker overlevet, som blev bygget i middelalderen, dette er antagelseskirken for den hellige Guds moder og korsets tempel. En af dem indeholder et egyptisk kors, som er en påmindelse om, hvordan byens navn opstod.

For dem, der ønsker at købe en villa i Eze, tilbyder vi vores services til salg og udlejning af enhver fast ejendom på Cote d'Azur. Vi udarbejder alle de nødvendige dokumenter, vi vælger et sommerhus til dig i henhold til dine krav, efter at vi tidligere er gået til stedet og har undersøgt ejendommen på stedet sammen med dig.