Fast ejendom i Saint-Jean-Cap-Ferrat

At købe en villa eller hus i Saint-Jean-Cap-Ferrat er et fordelagtigt tilbud for dem, der foretrækker afslapning i komfort.

Den franske riviera er attraktiv for mange turister af mange årsager. Først og fremmest er dette et malerisk sted, som har været kendt i mere end et dusin år, men i dag er det så populært, at det har tiltrukket milliarder af dollars i investeringer, derfor er luksuriøse hoteller, veje og attraktioner blevet bygget her . Og for dem, der ønsker at leje ejendom i Antibes, er der et bredt udbud af huse, villaer, lejligheder og lejligheder.

På et tidspunkt blev disse lande besøgt af en række forskellige berømte mennesker. Picasso var der, som på halvandet år malede mere end halvandet hundrede malerier, som stadig opbevares i hans museum. Her blev Napoleon selv fængslet og benådet, da dommerne var i stand til at overbevise om, at Frankrig havde brug for sådan en begavet kriger. Og den store botaniker Thuret anlagde sin have her og præsenterede området for en lang række eksotiske palmer og andre planter. Thurets karriere begyndte på en interessant måde, han var en desperat botaniker, der var besat af at eksperimentere med akklimatisering og dyrkning af tropiske planter. Han købte sine første fire hektar og begyndte at bringe sine strålende ideer ud i livet. Efter mange op- og nedture lykkedes det ham stadig at give Rivieraen mere end tre tusinde arter af eksotiske planter. I dag er hans have altid overfyldt med besøgende, selv på den varmeste dag.

Mange besøgende foretrækker at købe en villa eller et hus i Saint-Jean-Cap-Ferrat i stedet for hoteller. Hoteller er ikke interessante i lang tid, desuden ønsker man hygge og komfort, derfor er et hus eller en villa i en kort tid på den franske riviera meget velegnet til dette.

At ankomme til Saint-Jean-Cap-Ferrat, det er ikke svært at leje en villa, et hus eller en lejlighed. Vi vælger den mest passende løsning for dig på kortest mulig tid.