Lejlighed til salg i Villefranche-sur-Mer

En lejlighed i Villefranche-sur-Mer ved bredden af Cote d'Azur vil være en rentabel investering og det bedste køb!

Den lille by Villefranche ligger ved Middelhavskysten i det gæstfrie og kærlige Frankrig. Det har længe tiltrukket utallige begejstrede turister, der kommer tilbage hertil igen, og nogle af dem beslutter sig endda for at købe fast ejendom i Villefranche-sur-Mer.

Selv berømte repræsentanter for kultur, politik og fjernsyn fra hele verden kan findes på bredden af denne bugt. Fordi det ikke kun er fantastisk smukt her, men også det lokale vandområde betragtes som det sikreste i hele Rivieraen. Når det er sagt, er det ligegyldigt, hvad du vil gøre - svømme eller dykke. Dette og meget mere får mange “rige og berømte” såvel som mellemindkomstkøbere i Villefranche-sur-Mer til at købe en lejlighed, et hus eller en villa.

Og vi er interesserede i, at du finder det, du leder efter, så vi vil tilbyde dig et stort udvalg af lejligheder. I dag tilbydes etværelses-, toværelses- eller treværelseslejligheder i et stort sortiment. Hver af dem, uanset hvor langt fra havet, tilbyder en fantastisk udsigt fra vinduet.

At købe et hus i Villefranche-sur-Mer er ret simpelt i dag. Der er et valg, og det er stort. Så der er luksuslejligheder i nye bygninger, og der er sekundære boliger i Villefranche-sur-Mer.