Køb en lejlighed i Roquebrune-Cap-Martin

En lejlighed i Roquebrune-Cap-Martin vil være dit bedste køb. Denne lille by dækker lidt mere end ni kvadratkilometer i område og ligger på den ene side ved siden af Monaco, på den anden side er Menton. Cap Martin er en stille, solrig by, der tiltrækker tusindvis af turister til at nyde disse uforglemmelige strande og mange aktiviteter, hvilket gør det til et ideelt feriemål. Og nogle leder endda efter fast ejendom her for at blive her for evigt.

Det er derfor, når de kommer her, begynder nogle for alvor at tænke på at købe et hus i Roquebrune Cap Martin. Samtidig vil der være et hav af forslag her, etværelses, toværelses og treværelses lejligheder er meget efterspurgte. Både primære og sekundære boliger i Roquebrune Cap Martin finder deres købere ret hurtigt.

Denne by blev berømt på grund af det faktum, at den blev forelsket i personligheder som Coco Chanel, Winston Churchill og mange andre nøglefigurer. De foretrak at komme her på ferie og tilbragte meget tid her, og selv da, i de dage, blev fast ejendom i Roquebrune Cap Martin ret populær. Mange har i dag travlt med at købe fast ejendom på den franske riviera. Og ikke kun fordi det er prestigefyldt at have din egen villa eller hus i disse dele, men fordi det er en rentabel aftale, der kan give dig en ekstra indkomst, da ejendommen derefter kan lejes ud.