Lejlighed til salg i Eze

En lejlighed i Eze er en uvurderlig erhvervelse i alle henseender! En lille by, men snarere en landsby i det sydlige Frankrig - Eze, blev af mange forfattere forestillet som en mærkelig fuglerede, som ligger på en bjergsats. Det ligger i en højde af 427 meter over havets overflade, så det tilbyder en fantastisk og fascinerende udsigt over Middelhavskysten. Og hvis dagene er solrige, så kan du endda se øen Korsika i det fjerne med det blotte øje.

Denne vidunderlige bosættelse blev grundlagt i det fjerne sjette århundrede f.Kr., den første der kom her var Ligur -stammen, som var en af de første bosættere på den franske riviera. Som det passer sig sådan et vidunderligt sted, har Eze sin egen meget interessante historie, der er sammenflettet med legender. Således har byen oplevet mange krige og kampe, og har endda været genstand for konflikter for nogle herskere på forskellige niveauer. I det første århundrede e.Kr. kom romerne her og erobrede byen. De begyndte at bygge befæstninger.

På trods af at byen er lille, er der mange tilbud her. Så både primære og sekundære boliger i Eze er i stor efterspørgsel, og blandt dem tilbydes lejligheder med et værelse, to værelser og endda treværelser, der er også villaer og huse her. Derfor vil det ikke være svært at købe et hus i Eze.

Ejendomme i Eze er det bedste investeringsobjekt, hvorfor salget af lejligheder i Eze foregår med en sådan succes. Denne by er interessant ikke kun som en investering, du vil ikke blive ligeglad med disse stenhuse og smalle maleriske gader dekoreret med blomstrende planter. Når man ser på alt dette, er det svært at tro, at der bor helt almindelige mennesker her.

Hvis du beslutter dig for at købe en lejlighed i Eze, skal du ikke lede efter annoncer med ordene: "Jeg vil sælge en lejlighed i Eze". Alt kan gøres hurtigere og mere pålideligt ved at kontakte os. Vi har allerede en stor database med fast ejendom i disse dele, og vi viser dig, hvad du skal bruge din opmærksomhed og økonomi på.