Køb en lejlighed i Beausoleil

Lejlighed i Beausoleil ved havet, eller med fremragende panoramaudsigt over havet, samt et, to og endda tre-værelse med eller uden pool. Valget er stort, men begrænset, fordi selve byen fylder lidt under tre kvadratkilometer, hvilket betyder, at der ikke er nok af alt - jord, fast ejendom, befolkning. Men der er utrolig rig natur, herfra er der en meget stor overflod af nuancer af grønt, blåt og mange andre farver.

Byen Beausoleil ligger ved foden af Æselbjerget, på skråningen af det naturlige halvcirkelformede amfiteater, som dannes af bugten og bjerget. Og i nærheden, inden for gåafstand, er den berømte Monte Carlo. Takket være den nærhed til denne by kan beboere og gæster i Beausoleil i øvrigt se alle de verdensbegivenheder, der finder sted i Monte Carlo. Disse inkluderer cirkusfestivaler, tennisturneringer, Grand Prix, yachtudstillinger i september, og det er ikke alt.

I dag er fast ejendom på den franske riviera meget populær, fordi den er moderne, prestigefyldt og rentabel. Hvis alt er klart med hensyn til de to første punkter, men hvad angår fordelene, så er det nok at have en etværelses, toværelses eller treværelses lejlighed i disse dele, og du vil blive forsynet med passiv indkomst. Faktum er, at mange turister kommer hertil, og ikke alle kan købe en lejlighed i Beausoleil. Men du kan leje det et stykke tid, nogle gange er det endnu mere rentabelt end at bo på et hotel.

For dem, der har lyst og mulighed for at købe et hus i Beausoleil, har vi således et fordelagtigt tilbud. Vi har arbejdet i fast ejendom i lang tid, så vi kan med sikkerhed sige, at salget af lejligheder i Beausoleum er ret aktivt i dag. Vi har et stort udvalg af primære og sekundære boliger i Beausoleil. Vores kompetence omfatter ikke kun salg af fast ejendom i Beausoleil, men også forberedelse af alle nødvendige dokumenter i overensstemmelse med landets lovgivning.