Køb et hus i Villefranche-sur-Mer

Et hus i Villefranche-sur-Mer vil være det bedste ejendomskøb nogensinde. Byen Villefranche-sur-Mer er lille, men meget populær blandt feriegæster og har næsten fem kvadratkilometer og ligger få kilometer fra Nice. Den strækker sig langs den smukkeste og sikreste bugt, så en sådan form for underholdning og rekreation som dykning er meget udviklet her. Havbunden her er meget smuk, dens fantastiske lettelse tiltrækker selv erfarne dykkers opmærksomhed, og den luksuriøse vegetation og forskellige fiskearter vil aldrig ophøre med at forbløffe. Vandsport udvikles også her, og lige på stranden kan du leje alt det udstyr, du har brug for til dette.

Selve byens historie er meget interessant og spændende. Villefranche tilhørte oprindeligt Italien, men migrerede derefter til Frankrigs besiddelse, hans rejser sluttede ikke der, og han blev forpagtet til den russiske flåde og derefter, efter et par årtier, til den amerikanske flåde. I dag er hans nomadiske liv slut, denne by er blevet meget populær blandt turister, der kommer til Cote d'Azur. Ikke kun selve byen, men også fast ejendom i Villefranche-sur-Mer er ret populær. Faktum er, at investering i fast ejendom på den franske riviera er en meget korrekt beslutning, da selv den globale krise ikke påvirkede de lokale priser særlig.

Hvis du er interesseret i lokal ejendom, er det bedre ikke at kigge efter selve annoncen med ordene: "Salg af et hus i Villefranche-sur-Mer", men kontakt os straks. Vi har arbejdet på dette marked i lang tid, så vi ved præcis, hvilket hus der er værd at købe i Villefranche-sur-Mer, og hvad det er bedre ikke at spilde tid på.

Hvis du er interesseret i at købe eller sælge huse i Villefranche-sur-Mer, så har vi noget at tilbyde dig. En stor database med fast ejendom til forskellige priser i hele Cote d'Azur venter på dig.