Køb et hus i Antibes

Ikke kun almindelige medlemmer af samfundet har et hjem i Antibes , men også verdensberømte mennesker som Shvidler, Aristoteles Onassis, Abramovich og så videre. Hvad tiltrak så velhavende mennesker til denne lille by på lidt over halvfjerds tusinde mennesker?

For det første er dette den utroligt smukke vegetation. Tilbage i midten af det nittende århundrede købte den franske botaniker Gustave Thuret et hus i Antibes, og dermed fire hektar jord. På dette plot eksperimenterede Thuret med forskellige typer flora fra tropiske lande. Nu på Cape Antibes kan du finde eukalyptustræer fra Australien, eksotiske palmer fra Brasilien og mange andre interessante eksemplarer, der har slået rod godt ved denne kyst.

For det andet er Antibes område bygget op med smukke villaer, der konkurrerer med hinanden i skønhed og arkitektonisk design. Mange af disse luksuriøse palæer har tilhørt eller ejes nu af de berømte og rigeste mennesker på planeten.

En af de mest berømte bygninger i Antibes er Grimaldi -slottet, der blev grundlagt i det tolvte århundrede. Napoleon Bonaparte var engang fængslet der. I vores tid levede og skabte Pablo Picasso sine malerier i dette slot. For en relativt kort opholdstid på dette slot - kun seks måneder malede han omkring hundrede og halvtreds lærreder, som i dag udgør hoveddelen af udstillingsmuseet i denne by.

For det tredje købes fast ejendom på den franske riviera af dem, der ejer en luksusyacht. Dette skyldes, at Antibes har den største lystbådehavn i Vauban på Rivieraen. Derfor er fast ejendom i Antibes meget efterspurgt blandt dem, der har tilstrækkelige midler til at købe et hus i Antibes, eller i det mindste leje ejendom i Antibes i et stykke tid. Helt ærligt er fast ejendom i Antibes ret dyrt, og ikke alle har råd til det. Men med alt dette er salget af huse i Antibes ganske aktivt, da ikke kun franskmændene har valgt dette vidunderlige feriested ved Middelhavets bred.