Hus i Roquebrune Cap Martin

Et hus i Roquebrune Cap Martin er drømmen for alle, der har været her mindst én gang!

I den sydlige del af den franske kyst er der en lille by, der kun fylder ni kvadratkilometer, men den bosætter sig for altid i hjertet af enhver besøgende. Disse endeløse grønne områder får dig til at se på dig selv i timevis. Der er et lille observationsdæk, hvorfra du kan se, hvordan havet går ud over horisonten, og du kan endda se flere nabobyer. Og det er her drømmen om at have et hus i Roquebrune Cap Martin opstår.

Folk kommer ofte her på ferie, men den, der har været her mindst en gang, kan ikke nægte sig selv fornøjelsen af at komme her igen. Og nogle begynder at spekulere på, hvor meget det koster at sælge huse i Roquebrune Cap Martin, for fast ejendom på den franske riviera er altid i pris.

Det er her, at et ret stort antal arkitektoniske arv er placeret. Et af disse monumenter er slottet, der blev bygget i det tiende århundrede e.Kr. Det har perfekt bevaret sit oprindelige udseende, det har endda et fangehul, og lokale sagn siger, at et spøgelse af en kvinde går langs det om natten. Der er også et kapel, der blev bygget i det femtende århundrede, det er dedikeret til Gud, i taknemmelighed for, at han befriede sig fra pesten, der gik her i lang tid og decimerede en tredjedel af befolkningen. Men et naturmonument er et århundredgammelt oliventræ. Af hvem den blev plantet, er historien tavs, men den overrasker ikke kun med sin alder, men også med dens omkreds, der når seksten meter.

Elskere af at overveje smukke landskaber og gå til fods vil blive henrykt over specielt udstyrede stier, der fører dem til observationsdækket. Atleter vil også være tilfredse med resten, da fitnesscentre, svømmebassiner og andre former for sportscentre er blevet bygget og fungerer perfekt her. Og da byen har alt til et fuldgyldigt ophold her af en moderne person, der er vant til en persons komfort, så nyder ejendomme i Roquebrune Cap Martin en hidtil uset popularitet. Selv dem, der er kommet her for første gang, drømmer om at købe et hus i Roquebrune Cap Martin, fordi den skønhed, du vil se med dine egne øjne, ikke kan formidles af et videokamera.

Hvis du er interesseret i salg af et hus i Roquebrune Cap Martin, da du er den lykkelige ejer af det, og du overvejer at sælge det og købe mere, eller du bare vil købe det, så har vi mange tilbud for dig, hvilket betyder, at dit drømmehus næsten er fundet ...