Ejendomme i Beausoleil

Beausoleil er en hyggelig lille by beliggende ved Frankrigs kyst, på grænsen til Fyrstendømmet Monaco, en kort gåtur fra Monte Carlo. Dette er en by blandt byen og bjergene - et af de mest ekstraordinære steder på jorden. Beausoleil ligger på skråningen af et naturligt kæmpe halvcirkelformet amfiteater dannet af et bjerg og en bugt.

Den hænger over Monte Carlo som en ørnerede. Det ser ud til, at kasinoets skyskrabere, der ligger under det, ønsker at nå byens gamle gader. Den mest fantastiske udsigt over Cote d'Azur åbner sig fra de højeste punkter i byen. Der er lidt, der kan måle sig med dette sted med hensyn til styrken af indtrykket og skønheden i panoramaudsigten!

Som en separat kommune dukkede Beausoleil op på kortet over det moderne Frankrig relativt for nylig i 1904, men det holder gamle århundreder gamle traditioner. Engang var der en landsby med hyrder her, men den bekvemme beliggenhed og fremragende udsyn gjorde det muligt at forvandle en lille landsby til en observationspost. Smalle gader, bevarede spor af den romerske arv.

De giver en malerisk udsigt til hele landsbyen, og stiger stejlt op ad bakke, er de fortabt midt i talrige blomstrende haver. Beausoleil er med rette stolt af sine storslåede Belle Epoque (smuk æra, slutningen af det 19.-begyndelsen af det 20. århundrede) villaer, The Riviera Palace og et unikt marked under en glaskuppel er også placeret her. Det berømte Eiffelfirma deltog i opførelsen af disse unikke arkitektoniske strukturer. Beboere i Beausoleil har en fantastisk mulighed for at være i spidsen for tingene, men se på alt på afstand. Her kan du tage en pause fra travlheden, men går du nedenunder bliver du transporteret til et andet land og en anden verden.

Beausoleil lever under indflydelse af sin aktive nabo og deltager i de kulturelle og sportslige begivenheder i Fyrstendømmet Monaco. Verdens Grand Prix, cirkusfestivalen, åbningen af tennisturneringen, alle disse vigtige begivenheder i Monte Carlo afholdes under byens indbyggeres vågne øje. Og den årlige september-yachtmesse i Monaco, som præsenterer de dyreste og mest eksklusive yachter i verden, ser fantastisk ud fra Beausoleil. Hvis du beslutter dig for at købe fast ejendom i Beausoleil på Cote d'Azur, kan du finde både parcelhuse og villaer, såvel som lejligheder eller lejligheder i boligkomplekser.

Udvalget er bredt nok og giver dig mulighed for at vælge den bolig, der passer til din smag og ikke vil snyde dine forventninger. Fast ejendom i Beausoleil vil tjene som en fremragende erhvervelse for dem, der drømmer om at bo i et smukt, roligt og behageligt sted.