Lejligheder til salg i Villefranche-sur-Mer

Lejligheder i Villefranche-sur-Mer. På trods af at denne by er meget berømt blandt mange turister, der har deres egne private fly, hviler dem, der kan lide at blande, ofte her. Derfor tilbyder byen fast ejendom til forskellige priser, hvor det er ganske muligt at leje eller købe en lejlighed i Villefranche-sur-Mer.

Selve byen er beliggende i et meget gunstigt miljø, hvor klimaet er overraskende varmt, mildt, der er ingen vindstødende nordlige vinde, hvilket tillod de mest sarte planter, der ikke kan lide frost og endda kulde at slå rod her. Byen indtager også en naturlig kappe, som i dag er beskyttet af staten selv. Parker er plantet på dens område, og stierne er asfalterede og meget bekvemme at gå. Denne bys historie er også interessant. Så det blev grundlagt i det fjerne trettende århundrede e.Kr. af Karl af Anjou, der havde sine egne planer for sin konto. Han planlagde at gøre disse steder til en større fiskeri- og handelshavn. Men byens skæbne var en anden. Han havde naturligvis at gøre med havet, men mere til søslag, fordi byen måtte forsvare sig mod angreb fra pirater og endda naboer. Til dette skulle der bygges en stor havn og fæstninger, mens fæstningerne stadig er perfekt bevaret, en af dem huser endda rådhuset.

Efterhånden som årene gik, mistede byen sin defensive betydning, da dens egen havn blev bygget i Nice, og derefter blev den generelt overført til den russiske flåde i leasingkontrakt og derefter til den amerikanske. I dag hører byen til Frankrig og trives med succes som et turiststed på Cote d'Azur.

Ikke kun lokal skønhed er så populær i dag, men også fast ejendom på den franske riviera er et kig værd. Det købes i ejendom eller lejes i løbet af ferien. Så ofte leder turister efter etværelses-, toværelses- eller treværelseslejligheder i en lang eller kort periode.