Køb lejligheder i Eze

Du kan leje eller købe billige lejligheder i Eze ved hjælp af vores virksomheds tjenester. Vi har solgt fast ejendom på den franske riviera i ret lang tid, og hvis du drømmer om at købe en lejlighed i Eze, foreslår vi først at lære detaljeret om denne gamle lille by.

Når du ankommer til kysten og besøger Eze, kan du leje etværelses-, toværelses- eller treværelseslejligheder med udsigt over hele territoriet i kystbyer og dele af Middelhavet. Der er ingen tvivl om, at du får en uforglemmelig ferieoplevelse. Ud over ren luft og storslåede landskaber kan du gå i parken med eksotiske planter, som ligger på bjergets skråninger. Der vil du se hundredvis af arter af flora, der blev bragt til dette område fra forskellige tropiske lande.

Blåt vand, rent sand, varm sol og havluft lokker alle, der kommer her for at slappe af. Efter at have gået gennem historiske steder og hundredvis af fotografier taget af seværdigheder, vil jeg slappe af på stranden ved vandet.

Men ikke alle kommer til Cote d'Azur bare for at hvile sig. Der er mange forretningsmænd, der ønsker at købe ejendom i Eze til yderligere videresalg eller leje. I dette tilfælde skal du kontakte vores virksomhed. I byen Eze udføres salg af lejligheder ved hjælp af vores ledere, der har fuldstændige oplysninger om ejendommens tilstand og dens værdi.