Forlængelse af opholdstilladelse i Italien - hvad er kravene

Du har besluttet at forlænge din opholdstilladelse i Italien, denne artikel hjælper dig. Jeg er altid klar til at dele hemmelighederne ved italiensk lov!. I dag vil vi tale om kravene til fornyelse af opholdstilladelsen fra myndighedernes side.

Venligst: ingen sprogfærdighedstest påkrævet! Men det er bedre at undervise, det vil være praktisk, når du beslutter dig for at få permanent ophold. Når du har boet i Italien i mere end fem år, vil de spørge dig!))

Forlængelsen af en opholdstilladelse i Italien tager i gennemsnit 60 dage, men den kan blive forsinket af forskellige årsager. Du skal have tilstrækkelig økonomi og ikke have problemer med lov og orden.

Betingelser for indsendelse af anmodningen:

-60 dage før opholdstilladelsens udløb, hvis den blev udstedt et år og 30 dage i forvejen, hvis den blev udstedt inden et år

Hvis du i en hvilken som helst situation ikke har investeret i disse vilkår, så vær forberedt på at bevise over for myndighederne, hvor alvorlige årsagerne er.

Nu om kravene til forlængelse af opholdstilladelse:

-Indkomst. Questura i Italien vurderer, hvordan en immigrant kan forsørge sig selv - han vil have et job og en indkomst. Og som regel er dette mindst 5977,79 euro om året (mængden af sociale ydelser). Desuden tages der hensyn til hele familiens indkomst.

Hvis du har et ulovligt job og vil vise det, fordi der ikke er indkomst nok til hovedjobbet, så begynder problemer. Ingen vil simpelthen tage højde for disse indkomster for dig, kontroller begynder i alle myndigheder, og forlængelsen af opholdstilladelsen kan blive forsinket. Men du kan prøve.

-Tilstedeværelse (fravær) af tidligere domme

-Dine civilstand tages i betragtning

-Hvor længe har du boet i Italien

-Slægtninge i Italien og meget mere.

Årsager til at nægte at forlænge opholdstilladelse - hvis immigranten er en upålidelig borger, problemer med politiet, krænkelser af ophavsretten.

Og den sidste - på bekostning af tjenester. hvor meget det vil koste at forny en opholdstilladelse i Italien kan kontrolleres på politistationen. Tja, hvis noget, vil jeg hjælpe dig, kontakt mig!