Fiat testbane i Torino

Turin er ikke kun en meget smuk italiensk by med berømte seværdigheder! Men hvis du leder efter ikke-standardunderholdning, så vil jeg fortælle dig, hvor du skal hen!

Denne tur vil være særligt interessant for bilfans. Tænk på den berømte bilkoncern Fiat Lingotto og dens superbiler. Ja. bilfabrikken er nu lukket og omdannet til et indkøbscenter med hoteller, men !!! du kan besøge og se dens mest unikke funktion - en ægte tagterrasse!

Fiat Lingottos fabrik blev bygget i 1916 og er designet på en sådan måde, at hvert trin i bilproduktionsprocessen blev organiseret i ét rum6 fra levering af råmaterialer direkte til døren til test på banen, der var placeret på bygningens tag . Fiat -produktionen begyndte på de nederste etager, og bilerne kravlede op ad gulvene langs den snoede interne rampe, ifølge den teknologiske proces. Endelig køres helt nye biler på taget af bygningen, hvor testbanen var og er, og bliver kørt og testet, inden de bliver leveret til forhandlere til salg.

Taget med racerbanen og den lange spiralrampe til nedstigning af biler er fuldt bevaret og åbent for besøgende. Du kan se alt dette med dine egne øjne! Denne attraktion er af ringe interesse for lokalbefolkningen, men for turister er dette historiske sted velegnet til et foto med en smuk panoramaudsigt over Torino.

I øvrigt blev Fiat -testbanen øverst i bygningen filmet i filmen Italian Work with Michael Caine fra 1969, der blev filmet i Torino. Et af stederne for jagtscenen var Fiat -fabrikken i Turin.

Ja, du vil ikke være i stand til at køre med brisen på testbanen, men du kan let klatre til den og forestille dig, at du er den store Felice Bonetto mentalt i mål i Formel 1

Gå til den enorme Lingotto -bygning ved siden af Lingotto Metrostation. Fortsæt temaet på det nærliggende Automobile Museum, som er et af de bedste museer at besøge i Italien.