Hvor er de mest fantastiske steder i Italien for at fejre det nye år

Der er meget lidt tid tilbage før nytår, og Italien ændrer sig: storslåede shows og forestillinger forberedes, som vil hjælpe os med at møde 2022 på disse svære dage til lyden af musik.

Som det var i de foregående år: musik lød på de vigtigste italienske pladser i enhver by, hvortil man ville danse og have det sjovt i forventning om de sidste øjeblikke af det udgående år.

For at tilbringe en uforglemmelig nytårsaften, valgte jeg de bedste steder i Italien, hvor der altid var en masse glade mennesker. Jeg håber, at intet i disse dage vil forhindre dig i at have det sjovt og fejre det nye år.

Altid i Firenze er flere pladser den 31. december blevet omdannet til friluftsscener for at bane vejen for en magisk nat i en af de smukkeste byer i verden. Gå til Piazzale Michelangelo, Piazza della Signoria, Piazza San Lorenzo, Piazza Pitti og Piazza Santissima Annunziata, hvor der normalt afholdes mange musikalske begivenheder.

Og hvad med Rom? Fra år til år har Roms hjerte altid forvandlet sig til et drømmested med shows, musik og lysprojektioner. Festen begyndte om aftenen den 31. december i Cirkus Maximus, som ved denne lejlighed bliver til et stort torv, der venter på, at det nye år kommer med lys, lyde, akrobatiske forestillinger, lysprojektioner og fyrværkeri.

Der er også Rimini, hvor nytårsaften fejres bredt: mange begivenheder, shows og forestillinger vil genoplive gaderne i den gamle bydel og dæmningen. Mange DJ-sæt har forvandlet byen til et pragtfuldt udendørsdiskotek til en aften med spænding og sjov.

Lad os håbe, at nytårsaften vil give os en rigtig ferie!