Hvordan påvirker geografi likviditeten af fast ejendom i Italien

Hvis vi overvejer placeringen, er det mere rentabelt at købe fast ejendom til efterfølgende salg i en storby, hovedstaden. Men dette er i tilfælde af, at du købte objektet under dets markedsværdi. Dette er formue - sådanne genstande er spredt som varme kager.

Du kan ikke overveje Italiens hovedstad, men en storby: hvor infrastrukturen, uddannelsesinstitutionerne, teatre, caféer og restauranter udvikles. På sådanne steder ved investoren på forhånd, at fast ejendom altid vil være efterspurgt.

I dag er likviditeten den højeste i visse større byer i Italien: Milano, Rom, Torino, Genova.

Som pandemien har vist, er den mest efterspurgte økonomi, forretningsmulighed efterspurgt blandt lokale beboere, uanset turiststrømmen. Når du køber et hjem til dig selv, skal du derfor tænke over, om der er en form for krise, så kan objektet miste likviditet, hvis du primært fokuserede på udlændinge. Af erfaring kan jeg sige, at fremragende ejendomme i de historiske centre i hovedstaden eller en stor by i Italien, der opfylder de mest moderne krav, ikke altid er flydende, da lokalbefolkningen ikke er så rig at købe, og det er svært at regne med besøgende, kan de finde boliger til mere acceptable priser. Overvej derfor noget midt imellem: ikke udkanten, ikke bymidten, ikke den ældste og ikke den mest moderne. Så kan du altid sælge til enten lokale eller immigranter.

I den næste artikel vil vi tale om resort -fast ejendom, hvor man kan købe, så du kan sælge senere.