Regioner i Italien, hvor kan man købe ejendom?

I betragtning af Toscana

  Hver turist ved, at Italien er opdelt i nordlige og sydlige dele.

Norditalien er en industriregion og et økonomisk centrum i landet.

Syditalien, hovedsageligt en landbrugsregion.

Når du overvejer muligheder for at købe fast ejendom, skal du derfor tage højde for rækkevidden af gennemsnitspriser efter regioner i landet fra 1000 til 6000 euro pr. Kvadratmeter, mens den sydlige del af Italien, herunder Sicilien, værdiansættes lavere.

Derfor er den nordlige del af Italien Lombardiet med hovedstaden i Milano, Ligurien-Genova, kystområderne i Lazio, hovedstaden i Rom og Toscana, hovedstaden i Firenze i disse regioner, boligpriserne er de højeste i Italien.

  I de følgende artikler vil jeg gennemgå alle de vigtigste regioner i Italien og kort fortælle dig, hvor og til hvilken pris du kan passe et hus eller en lejlighed.

Toscana, centrum af Firenze -regionen. Den gennemsnitlige pris pr. Kvadratmeter i Toscana er 25.000 euro pr. Kvadratmeter. m. Men hvis vi overvejer Firenze, så er der selv i en by, der er taget, en lang række boligomkostninger - fra 1.500 til 5.000 euro pr. m2. m. afhængigt af afstanden fra byens centrum.

Men ikke alt er så enkelt)))) I Toscana er der en hyggelig badeby Forte dei Marmi - et sted, hvor de rige og berømte fra hele verden anser det for prestigefyldt for sig selv at erhverve en villa eller en lejlighed. Forte dei Marmi har et meget stejlt udlejningsmarked: villaer lejes til en gennemsnitspris på 5000-7000 euro om ugen.

Toscana er også meget populært blandt italienske købere. Regionen er berømt for sine strande, der er mange hav- og termiske feriesteder, charmerende landskaber, som om de stammer fra klassikernes malerier, en rolig, afmålt livsstil, gamle byer - og alt dette i kombination med infrastruktur af højeste kvalitet .