Hvis du har besluttet dig for at købe bolig på Cote d'Azur i Italien, så er du sikkert klar over det fulde ansvar for denne begivenhed. Og selvfølgelig vil du gerne se en person, der hjælper dig ikke kun med at finde din drømmelejlighed, men også spare penge.

Hvordan vælger man en ejendomsmægler på Cote d'Azur i Frankrig og Italien?

1. Sørg for at spørge mægleren, om han arbejder med fast ejendom hele tiden, eller beskæftiger sig med aktiviteter af denne art som et bijob fra tid til anden. Vores ejendomsmægler er beliggende i San Remo i Ligurien-regionen i Italien. Faktisk har vi beskæftiget os med fast ejendom i denne region i lang tid, vi kender mange russisktalende ejendomsmæglere godt. Og vi er godt klar over, hvor rig ejendomsaktiviteten er, hvor meget den kræver opmærksomhed på sig selv, konstant analyse af det italienske marked, studiet af innovative teknologier og salgsmetoder.Vi kan ud fra vores egen erfaring sige, at det simpelthen er urealistisk at kombinere ejendomsaktivitet i Italien med noget andet.

Hvis en person fortæller dig, at han er ejendomsmægler bare for sjov, at han har et hovedjob - skal du ikke forvente et højt niveau af professionalisme i leveringen af tjenester. Også selvom en sådan agent beder om en lavere pris for sine ydelser. Et andet træk ved Italien er tilstedeværelsen af mellemmænd. Flerlags ejendomsformidling er her en normal praksis. Folk forhandler ofte med ejendomsselskaber for at tiltrække kunder for et bestemt gebyr. Hvad betyder det for dig? Normalt ender alt med en stigning i omkostningerne ved tjenester for dig: Når alt kommer til alt, skal agenturet "genvinde" den provision, som de gav til mellemmanden for dig.

2. Hvis du allerede har søgt efter fast ejendom ved Frankrigs eller Italiens kyst i Ligurien, så er du sikkert stødt på anbefalinger mere end én gang på nettet om at lede efter en pålidelig russisktalende ejendomsmægler gennem venner og folk, du kan tillid. På den ene side giver det mening, men på den anden side... Forestil dig, at din ven købte en lejlighed i det nordlige Italien med hjælp fra en agent. Samtidig var hun ganske tilfreds med, at agenten nogle gange blev forsinket, ikke altid kom til visningerne, ikke ringede tilbage på et bestemt tidspunkt, som lovet. Måske har en ven ikke bemærket dette, men er du klar til at "tilgive" sådanne bagateller?

Det er usandsynligt, at du vil føle dig godt tilpas med en ikke-punktlig person, hvis du selv er meget seriøs omkring aftaler. Når du modtager anbefalinger fra bekendte om en ejendomsmægler, så prøv at afklare præcis, hvilke træk ved en professionel ejendomsmægler han kunne lide, hvordan en person løste nye problemer osv. Det ville være bedre, hvis du kontakter flere agenturer på den liguriske kyst (da du ønsker at købe ejendom her) og lære flere agenter at kende, finde ud af så meget information om dem som muligt, læse anmeldelser om deres arbejde online. Ethvert mere eller mindre professionelt bureau vil tage sig af omdømmet i Italien, og russerne kender altid navnene på gode agenter.

3. Vær opmærksom på, hvordan denne eller hin agent taler om sine kolleger. Eventuelle misundelige ord, irritable noter i stemmen indikerer kun, at personen selv ikke er særlig vellykket i sine aktiviteter. Dette er bestemt ikke til at stole på. Og han har bestemt lidt arbejde, da det tager tid at samle sladder og tale om dårlige kolleger. Generelt tror jeg, du forstår, hvad vi skriver om!

4. Du kan evaluere en agents professionalisme ved at lære, hvordan han arbejder. For eksempel beskæftiger vores agentur sig udelukkende med fast ejendom i Ligurien og Cote d'Azur i Frankrig, og ikke som hovedparten af formidlere i hele Italien.

Dette er den liguriske kyst i Italien og Frankrig. Vi har hverken lyst eller mulighed for at sprede os i hele landet, men vi kender det lokale ejendomsmarked perfekt. Det taler om professionalisme.

5. Vær opmærksom på omkostningerne ved tjenester i bureauet. Selvfølgelig elsker alle at spare penge. Der er dog gennemsnitlige priser for tjenester fra en ejendomsmægler i Italien. En professionel vil ikke engagere sig i dumping - det er funktionerne hos begyndere og "amatører".

6. Det er meget VIGTIGT, at det bureau, du ønsker at stole på, har et kontor og en fast placering. Pas på alle, der arbejder i lejligheder, eller som møder dig på en cafe eller et tredjeparts ejendomsmæglerbureau. Ethvert bureau med respekt for sig selv bør have et kontor med personale, reklamer, en personlig hjemmeside osv.

Jeg håber, du kunne lide vores korte artikel, og du ved allerede cirka, hvad du skal gøre, når du vælger italiensk eller fransk russisktalende ejendomsmæglere!