EMILIA ROMAGNA ER EN AF DE MEST PICTIVE REGIONER I ITALIEN!

Har du været i denne region? Ingen? Så er denne artikel noget for dig!

Emilia -Romagna er meget forskelligartet: her giver bakkerne plads til lyse grønne lunde, sandstrande - stenposer fra gamle byer. Folk kommer her for landskaber og seværdigheder. I Emilia er det let at kombinere havferier, sightseeing, beundring af naturen og forbedre dit helbred på kursteder og termiske bade.

Der er mange gamle godser i Emilia-Romagna, de findes i hele den nordlige del af Emilia-Romagna.

Adriaterhavets kyst er kontrasterende: den ene side er dalene, nogle gange næsten øde og strandene, hvor der ikke er noget sted at falde for et æble. ⠀

Lidt historie: hvorfor regionen hedder det. Det er opkaldt efter handelsruten Aemilia, der forbinder Rimini og Piacenza, bygget af den romerske konsul Marcus Aemilius Leopidus. Et stykke "Romagna" fra byzantinerne, der erobrede en del af territoriet i det 6. århundrede e.Kr. NS. Så historien går århundreder tilbage.

⠀ Indtil for nylig kom turister til Emilia-Romagna ikke kun fra hele Italien og Europa, men også fra verden. Hvorfor? At se gamle byer rige på historie. Og nyd også de berømte feriesteder, hvor terapeutisk termisk mudder bruges, svøm i havet.

Der er et sted at bo i Emilia: komfortable hoteller, klubber og restauranter er spredt over hele kysten, som er meget populære blandt turister.

Ejendomme i denne region er meget populære, så mange italienere forsøger at oprette et hus her for at nyde naturen og afslapning.

Hvis du vil have fast ejendom i denne region, ligesom de gør, skal du kontakte os, lad os ånde et køligt hus!