De dyreste huse i Italien, hvor man finder dem

Jeg bliver ofte spurgt: hvor er den dyreste ejendom i Italien. Hvis vi analyserer den gennemsnitlige pris på alle typer boliger: lejligheder, taglejligheder, villaer til salg, så kan vi i øjeblikket fremhæve flere luksustilbud i landet.

Den dyreste italienske ejendom ligger i det eksklusive område Porto Rotondo, Punta Lada, hvor den gennemsnitlige pris for unikke villaer med en privat park og pool er lige under 5 mio. Euro. For 3,5 millioner euro kan du forhandle på steder i Firenze: Piazzale Poggio Imperiale og Provincial 14.

Dyrt? Du kan overveje området Castiglione della Pescaia, hvor du kan finde luksusboliger til 2,8 millioner euro. Og også området Via del Corso i det historiske centrum af Rom, hvor talrige paladser er placeret.

Fra de storslåede villaer i Versilia transporteres vi til kysten af Sardinien, til den smukke natur Porto Cervo. Enhver, der drømmer om at blive ejer i en af de smukkeste villaer i Middelhavet, bør vide, at ejerne af luksusvillaer på disse steder i gennemsnit beder om 2 millioner euro, og i Napoli kan du finde lejligheder med panoramaudsigt over bugten for i gennemsnit halvanden million euro ....

Mange millionærvillaer findes i Toscana. I den centrale italienske region koncentreres dyrere boliger foran Lombardiet og Lazio.

En million euro kan opfyldes i Ligurien, Sardinien, Piemonte og Campania.

Fast ejendom i Italien er til enhver pengepung. Hvis du er klar til at overveje muligheder, så står jeg til din tjeneste.