Milano er den mest dynamiske by i Italien til udvikling af ejendomsmarkedet

Den italienske økonomi er baseret på Lombardiet -regionen i Italien. Her er bekymringerne fra verdens mærker af biler "Alfa Romeo", helikoptere "Augusta", motorcykler "MV Augusta", pistoler "Beretta", likør "Amaretto di Saronno", rygerør "Savinelli".

Men også gode nyheder for kvinder - Lumbardia er et sted, hvor high fashion bor - fabrikkerne i Dolce Gabbana, Trussardi, Missoni. Gianni Versace boede og arbejdede i Como.

Ja, Lombardiet er førende med hensyn til BNP, åbne kilder nævner et tal på mere end 400 milliarder euro. Og også Lombardiet er et sted, hvor det er lækkert at bo: her er BNP -niveauet pr. Indbygger 30% højere end i andre dele af Italien. Og selvfølgelig har mange internationale og italienske virksomheder deres hovedsæde her i Milano.

I de sidste år, før pandemien, oplevede ejendomsmarkedet i Milano efterspørgsel ikke kun fra russiske købere, men også fra andre udlændinge. Som søgemaskinen til køb af fast ejendom anmoder Yandex om, er Milano i toplinjen i alle byer og regioner i Italien.

Hvorfor køber folk fast ejendom her? De vælger Lombardiet for permanent og midlertidigt ophold, mens deres børn studerer på skoler, på prestigefyldte universiteter. Der er behagelige betingelser for at handle her på grund af lægehjælp af høj kvalitet, transporttilgængelighed ikke kun til andre regioner i Italien, men også til nabolandene.

Derfor er Milano den eneste internationale by i Italien. I dag tilhører mere end 15% af fast ejendom i Milano udlændinge, der tiltrækkes af en rentabel investering i et af verdens vigtigste strategiske centre.

Endnu et punkt, som jeg gerne vil henlede din opmærksomhed på. I Milano købes hver sjette boligejendom til yderligere leasing. Efterspørgsel skaber udbud, så priserne går nogle gange uden for skalaen.

Og hvilke områder i Milano der bør overvejes for at leve, er i den næste artikel. Følg mine nyheder!