Var der en såkaldt "covid-effekt" på fast ejendom i Italien?

Selvfølgelig har covid -effekten genereret og ændret efterspørgslen efter det italienske marked: købere og sælgere er i stigende grad bekymrede over kvaliteten og "renheden" af ejendomsudbud.

Tendensen går mod multifunktionel brug af fast ejendom, store boliger og modulopstillede rum. Dette er en oplagt konsekvens af de behov, der skabes af den nye livsstil under lockdown, som kombinerede arbejde, studier, hjem og fritid.

At have de mest beboelige boliger i Italien er ved at blive en nødvendighed, måske endda med åbne områder. Altanen opfattes for eksempel som et livsvigtigt område, såvel som haver og terrasser. Samtidig er sælgere imidlertid afhængige af den virkelighed, som folks købekraft giver. I disse vanskelige tider har mange mistet deres job, lidt under afbrydelse af deres faglige aktiviteter.

For at tilbyde den bedst mulige service under renoveringen er ejerne af italiensk ejendom klar til at lytte til kundens behov: hvis et købstilbud allerede præsenteres under renoveringen af ejendommen, forsøger de at besvare de modtagne anmodninger , samt tilpasse den igangværende renovering til købers behov.